Naast de waardevolle bijdragen van onze particuliere donateurs weten inmiddels ook de eerste bedrijven ons te vinden voor sponsoring!

Wil jij vanuit jouw bedrijf een sponsoring leveren, schroom niet en neem contact op!

 

Spiru’force / Force de Fleurs

Spiru’force is een tak van het bedrijf Force de Fleurs van Piet en Jet van Winsen. Naast bloemen, kweken zij in de zomermaanden in Zuid-Frankrijk spirulina en verkopen dit superfood via hun website www.spiruforce.com.
Het idee om spirulina kwekerijen op te zetten in ontwikkelingslanden volgde al snel en zo hebben zij de Secteur10 stichting opgezet!

Elk jaar doneren zij geld aan hun stichting via hun eigen bedrijf en voor elke bestelling die op hun site www.spiruforce.com wordt gemaakt wordt er 1 euro naar hun stichting gestort.

 

Spiruforce force de fleurs

De Ruimte Advies

De Ruimte Advies is het adviesbureau van André Oldenkamp. Met zijn jarenlange ervaring bij zowel de overheid als het bedrijfsleven adviseert hij nu vanuit zijn zelfstandige adviespraktijk aan waterschappen, gemeentes,  provincies, ministeries en bedrijven. De focus van De Ruimte Advies ligt op concrete ruimtelijke ontwikkelingen waarin een accent van water aanwezig is. De Ruimte Advies sponsort en levert een actieve bijdrage aan het project.

 

Heemskerk Fresh and Easy

Heemskerk bewerkt groenten vanuit Rijnsburg en telt ongeveer 500 medewerkers die dagelijks circa 60 soorten groente tot maar liefst 250 verschillende eindproducten verwerken. Deze producten gaan dag in dag uit supervers de deur uit. Jaarlijks worden er meer dan 100 miljoen versproducten geleverd aan bekende supermarktketens en fastfood restaurants in binnen- en buitenland. Gemiddeld is dit meer dan 2 miljoen per week. Bijna alles onder private label. Daarmee is de kans dat u een Heemskerk product eet, heel groot.

Heemskerk heeft een groot hart voor maatschappelijk ondernemen en sponsort Secteur10 om ook in Afrika mensen de beschikking te geven over gezond voedsel.

heemskerk_logo

 

BalefireHQ

Balefire HQ is het bedrijf dat u helpt bij ict-oplossingen op het gebied van navigatie en monitoring op allerlei gebied. Indoor navigatie is ‘the next big thing’, we zitten immers 80% van de tijd binnen. Vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid steunt Balefire HQ graag secteur10 om ook voor mensen in Afrika mogelijkheden te ontsluiten.

téléchargement

Bodyandmind Detox

Body and Mind Detox is de ‘gezondheidspraktijk’ van Monique Berends, natuurgeneeskundig en Peter van Oosterhout, body & mind-trainer. Hun missie is motiveren & inspireren om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te komen zitten. Met tips, kennis, producten en trainingen willen ze mensen motiveren om gezonder, vitaler en gelukkiger te word. Omdat Monique en Peter overtuigd waren dat onze acties in Afrika in dezelfde lijn liggen dan hun filosofie hebben zij besloten ons te ondersteunen.

logo-def

Endurance Shop

Endurance Shop is een Franse sportwinkelketen. De winkel in La Garde, gelegen in de Var, ondersteund Secteur10 doormiddel van donaties en door het organiseren van inzamelingsacties van schoenen en kleding voor de lokale bevolking in Afrika.

tactilia_enduranceshop

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.