Fietstocht van Ghana naar Burkina Faso

geplaatst in: Nieuws | 0

Voor de 3e keer op rij fietsen we naar ons project toe. Dit keer zijn we met z’n 5’en: Piet, Daan, Jaap, Max en Rob.  De tocht start in Accra, de hoofdstad van Ghana, en in een dag of 10 willen we op de fiets Burkina Faso bereiken.
Langs de oostkant van Ghana fietsen we langs de rivier de Zwarte Volta omhoog. Door een afgelegen gebied waar we ook een nijlpaardenreservaat zullen bezoeken. Rond 21 oktober bereiken we ons project in de wijk secteur10 in de stad
Ouahigouya. Daar zijn Maria, Jet en Petrus ook. We willen een stukje land erbij kopen en daarop een tweede spirulinabak gaan aanleggen. De spirulina uit de 1e bak gaat al naar 800 kinderen in de omgeving en er zijn nog veel meer kinderen die ook spirulina kunnen gebruiken!

Sponsor ons project, zodat we niet met lege handen aankomen: Voor 30€ per jaar krijgt een kind elke schooldag een maaltijd van rijst of bonen met spirulina! Ook een algemene bijdrage is natuurlijk welkom. Stuur ons je e-mail adres, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.